Nieuwe leerlingen

Het is belangrijk om een goede school voor uw kind(eren) te kiezen. Als eventuele nieuwe ouders van De Wonderboom, willen we u dan ook een goede indruk geven van wat De Wonderboom allemaal kan bieden en hoe wij bezig zijn met de ontwikkelingen in het onderwijs. 

U kunt zich uitgebreid oriënteren door onze schoolgids door te lezen en de website te bekijken. Wilt u écht de sfeer proeven en zien wie we zijn, komt u dan kijken bij ons op school. U ziet dan de school in bedrijf, hoe de groepen werken en u krijgt een algemene indruk van de school. Zo heeft u de gelegenheid vragen te stellen en eventuele specifieke zaken over uw kind met ons te bespreken. We organiseren informatieochtenden voor nieuwe ouders en we houden op woensdag 6 oktober en vrijdag 18 maart een open ochtend voor belangstellende ouders, waarbij u vrijblijvend de school kunt komen bekijken. We ontvangen u graag!

We leiden u rond op de volgende data, van 09.00-10.30 uur: woensdag 15 september, dinsdag 30 november, maandag 31 januari, dinsdag 22 februari, maandag 11 april, woensdag 18 mei, dinsdag 14 juni. Aanmelden voor deze informatieochtend kan bij Chantal: c.devries@pcboamersfoort.nl

Update 23-11-2021: de rondleidingen worden met onmiddellijke ingang digitaal gehouden. Na aanmelding bij Chantal ontvangt u een link voor deze rondleiding. 

Interesse?

Bezoek onze school!