Nieuwe leerlingen

Het is belangrijk om een goede school voor uw kind(eren) te kiezen. Als eventuele nieuwe ouders van De Wonderboom, willen we u dan ook een goede indruk geven van wat De Wonderboom allemaal kan bieden en hoe wij bezig zijn met de ontwikkelingen in het onderwijs. 

U kunt zich uitgebreid oriënteren door onze schoolgids door te lezen en de website te bekijken. Wilt u écht de sfeer proeven en zien wie we zijn, komt u dan kijken bij ons op school. U ziet dan de school in bedrijf, hoe de groepen werken en u krijgt een algemene indruk van de school. Zo heeft u de gelegenheid vragen te stellen en eventuele specifieke zaken over uw kind met ons te bespreken. We organiseren informatieochtenden voor nieuwe ouders en we houden op woensdag 6 oktober en vrijdag 18 maart een open ochtend voor belangstellende ouders, waarbij u vrijblijvend de school kunt komen bekijken. We ontvangen u graag!

We leiden u rond op de volgende data, van 09.00-10.00 uur: woensdag 15 september, dinsdag 30 november, maandag 31 januari, dinsdag 22 februari, maandag 11 april, woensdag 18 mei, dinsdag 14 juni. Aanmelden voor deze informatieochtend is wenselijk. Dit kan bij Chantal: c.devries@pcboamersfoort.nl

Interesse?

Bezoek onze school!