Peuteropvang

De doorgaande lijn vanaf 2 jaar

Sinds 2012 werken we succesvol samen met Plekkey. Vanaf 1 september 2014 geven we op duurzame wijze invulling aan een nog intensievere samenwerking: de complete basisschool.

In de complete basisschool brengen we alle voorzieningen met betrekking tot onderwijs en kinderopvang van 2 t/m 12 jaar samen. Door samen te werken, kunnen we een ononderbroken ontwikkelingslijn creƫren. Voor het eerst naar school gaan, is voor alle kinderen spannend. De overstap naar groep 3 is ook altijd een hele belevenis voor kinderen. Gedenkwaardige momenten die er mogen zijn zonder dat de spanning en onzekerheid van een kind overheerst. We proberen daarom de overgang tussen peuter en kleuter te verkleinen door vanuit Peuter Plekkey voorzichtig en geleidelijk de overstap naar groep 1 te maken. Peuters bij Plekkey maken niet alleen door de doorlopende lijn al kennis met de basisschool, er worden ook wenmomenten ingepland, waarbij een peuter deel kan nemen aan activiteiten in groep 1. Andersom is het voor een groep 1 kind ook mogelijk af en toe nog even de rust op te zoeken en te ontspannen bij Peuter Plekkey.

Tijdens een dag bij Peuter Plekkey worden activiteiten aangeboden waarbij het plezier van de peuters voorop staat. Naast het hebben van plezier, vinden wij het belangrijk dat peuters zich bij Plekkey kunnen ontwikkelen op verschillende gebieden.

Ons aanbod is divers en past binnen de opvangwens van de meeste gezinnen. De schooltijden zijn ons uitgangspunt, op deze manier went uw peuter alvast aan het dagritme. Wilt u de hele dag opvang voor uw peuter? Zoekt u alleen opvang tijdens de uren waarin uw oudste op school zit? Of wilt u alleen opvang tijdens de woensdag- of vrijdagochtend? Plekkey biedt opvang met de juiste mix tussen inspanning, rust en ontspanning.

Op zoek naar een Peuter Plekkey? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Overstappen? Informeer naar onze service.

Plekkey kinderopvang

Tel: 088 401 03 03
www.plekkey.nl / nieuwland@plekkey.nl
Michal van de Velde