BSO Plekkey in Nieuwland

Vrijdag 8 maart Open Dag basisscholen in Amersfoort!
Een basisschool kiezen voor uw kind? Leuk om te doen maar ook spannend! Hoe kies je de goede school en waar zitten de verschillen?
Om het ouders makkelijker te maken houden veel basisscholen in Amersfoort op vrijdag 8 maart een open ochtend. U bent dan ook op onze school welkom, van 09.00 tot 11.30 uur, om de school in bedrijf te zien. Zo kunt u zelf ervaren welke sfeer er hangt en waar onze school voor staat.

Plekkey Kinderopvang, gevestigd in basisschool De Wonderboom (locatie Waterkers), is dagelijks tot 19.00 uur geopend. In de schoolvakanties en tijdens schoolvrije dagen opent Plekkey om 7. 30 uur haar deuren.

Onze groepen hebben ruimten die geheel zijn ingericht naar leeftijd en ontwikkelingsniveau van de kinderen. We werken met uitdagende spelmaterialen voor zowel binnen als buiten. Máár soms is het ook gewoon lekker om met een boek op de bank te hangen en bij te komen van een drukke schooldag. In samenspraak met de kinderen bekijken we wekelijks wat we gaan doen. Dit kan een kookactiviteit, drama/dans/toneelactiviteit, sport-en-spelactiviteit of een creatieve activiteit zijn.

Plekkey Kinderopvang biedt een veilige en vertrouwde omgeving en werkt intensief samen met De Wonderboom. Er is sprake van één doorgaande lijn en één gedeelde visie binnen een veilige en vertrouwde omgeving. Dit biedt rust voor de kinderen en gemak voor de ouders.

Op zoek naar een BSO Plekkey? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Overstappen? Informeer naar onze service.

Plekkey kinderopvang

Tel: 088 401 03 03
www.plekkey.nl / nieuwland@plekkey.nl
Michal van de Velde