Opleidingsschool/studenten

Vrijdag 8 maart Open Dag basisscholen in Amersfoort!
Een basisschool kiezen voor uw kind? Leuk om te doen maar ook spannend! Hoe kies je de goede school en waar zitten de verschillen?
Om het ouders makkelijker te maken houden veel basisscholen in Amersfoort op vrijdag 8 maart een open ochtend. U bent dan ook op onze school welkom, van 09.00 tot 11.30 uur, om de school in bedrijf te zien. Zo kunt u zelf ervaren welke sfeer er hangt en waar onze school voor staat.

De Wonderboom als stageschool
Onze school is een opleidingsschool. Dat wil zeggen dat er veel studenten zijn die binnen onze school worden opgeleid. De Wonderboom heeft stageplaatsen voor Pabo studenten, studenten van de opleiding Onderwijsassistent en de opleiding Zorg en Welzijn. Wij bieden hen een rijke leeromgeving aan, waarin de zij de mogelijkheid krijgen om hun competenties te ontwikkelen. Studenten worden hierin door het team en de intern-coördinatoren opleiden (ICO’s) ondersteund.

De Wonderboom is blij met het studententeam omdat zij extra inzet zijn binnen de school en regelmatig een bijdrage leveren aan onze schoolontwikkeling. Dit doen zij door deel te nemen aan kwaliteitsgroepen of commissies en door ons te inspireren met allerlei onderwijsvernieuwingen.

Ben je als student geïnteresseerd in een stageplaats op De Wonderboom, neem dan contact op met Henrike van Rijn, coördinator opleiden in de school. Dit kan door te bellen met de locatie Bonte Koe: 033 – 4555466 of een e-mailtje te sturen aan: h.vanrijn@pcboamersfoort.nl